• Home
  • Posts RSS
  • Comments RSS
  • Edit
  • The Art Of Quantum

    Tuesday, May 24, 2011
    Salam Dunia. The Art Of Quantum ni lahir selepas aku pulang dari library. Setelah aku penat buat revision pasal Inorganic Chemistry,so aku decide nak release tension,nak cari benda-benda organic kat sekeliling aku. Then,lahirlah foto-foto kuantum yang ada kat sekeliling aku.
    Not really Quantum lar...



    Aku tak tau ni spesies ape



    Yang ni aku terpaksa slow2,takut bee tu lari


    Cuba teka? ahaha




    Spesis Liar kot

    9 comments:

    1. Farryiedz Mustapha said...:

      sony? x kot...cuba teka?! ehehhe

    1. Loner said...:

      ya nang xda kerja laa...

    1. Farryiedz Mustapha said...:

      Oit MIJI...kwu ta0k lah aku nk!mun dah bosan gilerr nk..ng tk lh keja aku,mun m0k begozip..xda teman...ahahahahahha

    1. prof amir said...:

      nice sexy and ....don't know what 2 say act....

    1. Farryiedz Mustapha said...:

      Prof Amir : what SEXY? I really put my love to all of this photo..

    1. Farryiedz Mustapha said...:

      ehehe...Ktk rasa? kekeke..SURPRISE!...

    Post a Comment

    featured-content